puma sneakers heren

Moderator: Midnight Head

Belinda Cumberland
Registered user
Registered user
Reputation: 0
Gender:
Posts: 1
Joined: 15 Mar 2019, 06:49

puma sneakers heren

#1

15 Mar 2019, 06:51

Barcelona sneaker boutique, LimitEDitions onlangs puma sneakers heren uitgelijnd met Puma om een speciale editie Blaze of Glory te creëren. Dit eeuwenoude ritueel festival neemt inspirerende aanwijzingen van de Catalaanse traditie van Castanyada in Spanje, die in essentie vergelijkbaar is met Allerheiligen. Het bestaat uit een traditie van het eten van geroosterde kastanjes, panellets, zoete aardappel en geconserveerd fruit, terwijl we een opvallende kastanje-editie benadrukken.

Puma Blaze van Gloryprised van eersteklas donkerbruin leer voor het gehele bovenwerk, als symbool voor een geroosterde kastanje, perforaties op de teenendoos, mediaal en hak, terwijl deze rusten bovenop een Beige gespikkelde Trinomic-zooleenheid die verder wordt geaccentueerd met Tan-slagen als aanvulling puma schoenen dames het ingetogen palet. Al met al de essentie van zijn esthetische invloed vastleggend, kijk voor dit limited edition paar Blaze of Glory s bij bepaalde Puma-retailers wereldwijd, evenals via Kixify.

Na de witte variant van puma platform Puma's Crackle Pack is de R698 weergegeven in een ander palet, deze keer met een two tone monochrome afwerking van zwart en wit. Echt een van de simplistische aanbiedingen van Puma, de R698 heeft een schoon ontwerp, met deze specifieke iteratie waarin subtiel gecraqueleerd leer is verwerkt over zijn gehele bovenste gedrapeerd in zwart. Geïnspireerd door krakend geverfde tennisbaanlijnen, als de bron van esthetiek.

Naar aanleiding van een overzicht van Puma's puma slippers Crackle Pack, dat drie variaties op de kenmerkende silhouetten van het merk bevat, lichten we een van de drie specifieke kleurstellingen van de R698 toe. De R698-runner is geïntroduceerd in de jaren 1980 en heeft een simplistische stijl die door velen wordt bewonderd met zijn algehele minimalistische ontwerp. . Bestaat uit een hoogwaardige ledercompositie in volledig wit.

Het pakket bevat het silhouet van de OG Court Star, bekend om zijn lage bouwwijze, die zorgt voor een perfecte sneakeroptie van dag tot dag. Een nadere blik op de sneakers geeft een beter zicht op het premium nubuck-bovenwerk samen met het geperforeerde driestreep-logo dat het lichaam accentueert . Een tonale middenzool puma basket met een simpele merk-hit maakt de algehele look af, terwijl een kenmerkend goudfolie-logo detail grenst aan het kanten gedeelte.

Iedereen is in hun spel geweest met deze samenwerkingen, met name LimitedEDitions. Na het uitbrengen van een aantal ongelooflijk uitziende ontwerpen met Asics in de productie van de Asics Gel Lyte 5 SurrEDaliste, strekte de Spaanse sneakerwinkel zich uit naar Puma om wat meer magica aan ons te werken in de vorm van de Puma Blaze of Glory, het duo heeft absoluut bereikt wat ze hadden gehoopt dat de Limited Editions Image x Puma Blaze of Glory Panellets en Chestnuts samenwerken.

Return to “Midnight AWP - ip”