puma schoenen

Moderators: AWP Head Admins, DUST Head admins

Forum rules

1. Otvorite nov topic
2. Kao ime topica postavite razlog zalbe
3. Unutar teme, detaljno opisite razlog zalbe i obavezno dostavite SS ili demo
4. Zalbe bez SS-a ili Demo-a ce biti odbijene
5. Igraci koji ne postuju pravila foruma/psuju bice banovani i njihove zalbe ce biti obrisane.


1. Open a new topic
2. Set the reason for the complaint as the name of the topic
3. Inside the topic, describe in detail the reason for the complaint and be sure to provide SS or demo
4. Complaints without SS or Demo will be rejected
5. Players who do not comply with the forum's rules / curses will be banished and their complaints will be deleted.
Registered user
Group: Registered user
Joined: March 11th, 2019, 4:54 am
Posts:2
Reputation: 0
Gender:

puma schoenen

#1

March 11th, 2019, 5:01 am

Bestaande uit drie afwerkingen, waarvan er twee al Violet / Grey puma schoenen en Red Clay hebben, is de volledige opstelling volledig weergegeven, met de rest ingericht in zwart naast felle infrarood-hits. Zoals bij alle drie de modellen, bestaat de bovenste compositie uit pluche tonale suède, naast een contrasterende zooleenheid. Verder gedetailleerd met opvallende tonen aangebracht op de binnenbekleding en de hiel. Naast het meest opvallende kenmerk van het kenmerkende vetersysteem.

Barcelona sneaker boutique, LimitEDitions onlangs uitgelijnd met Puma om een speciale editie Blaze of Glory te creëren. Dit eeuwenoude ritueel festival neemt inspirerende aanwijzingen van de Catalaanse traditie van Castanyada in Spanje, die in essentie vergelijkbaar is met Allerheiligen. puma sneakers Het bestaat uit een traditie van het eten van geroosterde kastanjes, panellets, zoete aardappel en geconserveerd fruit, terwijl we een opvallende kastanje-editie benadrukken.

Na de witte variant van Puma's Crackle Pack is de R698 weergegeven in puma sneakers dames een ander palet, deze keer met een two tone monochrome afwerking van zwart en wit. Echt een van de simplistische aanbiedingen van Puma, de R698 heeft een schoon ontwerp, met deze specifieke iteratie waarin subtiel gecraqueleerd leer is verwerkt over zijn gehele bovenste gedrapeerd in zwart. Geïnspireerd door krakend geverfde tennisbaanlijnen, als de bron van esthetiek.

Bovenop een frisse White Trinomic-zooleenheid om zijn klassiek koele, maar toch sombere colorway te compenseren, is zijn puma werkschoenen buitenzool in het zwart gekleurd om het respectieve palet voor een solide afwerking af te maken. Je kunt deze versie van de R698 "Crackle" nu bij Puma-winkels vinden, waaronder Kixify.De Puma Blaze of Glory Crackle Pack heeft een aantal frisse nieuwe colorways van de Puma Blaze of Glory geproduceerd en nu mogen we deze Black en Purple-versie naar de collectie verplaatsen.

Het pakket bevat het silhouet van de OG Court Star, bekend om zijn lage bouwwijze, die zorgt voor een perfecte sneakeroptie van dag tot dag. Een nadere blik op de sneakers geeft een beter zicht op het premium nubuck-bovenwerk samen met het geperforeerde driestreep-logo dat het lichaam accentueert . Een tonale middenzool met een simpele merk-hit puma voetbalschoenen maakt de algehele look af, terwijl een kenmerkend goudfolie-logo detail grenst aan het kanten gedeelte.

Puma is vastbesloten ervoor te zorgen dat ze hun laatste stukjes van uitmuntendheid doorvoeren voordat het jaar voorbij is. De nieuwste versie van de Puma-familie is het Puma Disc Blaze Crackle Pack, en het is niet iets waar je op kunt slapen. Deze grijze en violette weergave van de Puma Disc Blaze is perfect uitgevoerd. Het lichtgrijze bovenwerk ontmoet zwart en donker grijs langs de neus en hiel, terwijl Violet in het ontwerp springt om Image de binnenvoering, de Trinomic-branding en de buitenzool aan te raken.

Return to “Žalbe na rad admina / Complaints against the admins”